DAGENS RET 

 

 

Maj 

Mandag d. 25/5 Boller i karry m. ris og råkost

Tirsdag d. 26/5 Dagens fisk

Onsdag d. 27/5 Svinemørbrad m. stegte grønsager, champignon a la creme og stegte kartofler

Torsdag 28/5 Bøf stroganoff m. kartoffelmos og rødbeder

Fredag d. 29/5 Skinkeschnitzel m. ærter, bearnaisesauce og stegte kartofler 

 

Juni 

Mandag d. 1/6 2. PINSEDAG LUKKET

Tirsdag d. 2/6 Dagens fisk

Onsdag d. 3/6 Rullesteg m. kartofler, skysauce og surt

Torsdag d. 4/6 Mørbradgryde m. ris og salat

Fredag d. 5/6 GRUNDLOVSDAG LUKKET

 

Mandag d. 8/6 Glaseret skinke med fløde kartofler og salat

Tirsdag d. 9/6 Dagens fisk

Onsdag d. 10/6 ½ kylling m. skysauce, agurkesalat, rabarberkompot og kartofler

Torsdag d. 11/6 Gullasch m. kartoffelmos og rødbeder

Fredag d. 12/6 Helstegt nakkesteg m. kartofler, skysauce og grønsager

 

Mandag d. 15/6 Fyldt kalkunbryst m. paprikasauce og kartoffelbåde

Tirsdag d. 16/6 Dagens fisk

Onsdag d. 17/6 Forloren hare m. skysauce, kartofler og ribsgelé

Torsdag d. 18/6 Herregårdsbøf m. kartoffelbåde, bearnaisesauce og salat

Fredag d. 19/6 Kalv stegt som vildt m. kartofler, vildtsauce, surt og sødt

 

Mandag d. 22/6 Helstegt kyllingebryst m. pommes rösti, bearnaisesauce og salat

Tirsdag d. 23/6 Dagens fisk

Onsdag d. 24/6 Boller i karry m. ris og råkost

Torsdag d. 25/6 Bøf stroganoff m. kartoffelmos og rødbeder

Fredag d. 26/6 Helstegt svinemørbrad m. champignonsauce, bønnesalat og helstegte kartofler

 

Mandag d. 29/6 Kylling i karry med ris og råkost

Tirsdag d. 30/6 Dagens fisk

 

 

 
Dagens ret - kan også tages med hjem

Pris 69,-

Ret til ændringer forbeholdes


Spisekrogens åbningstider
Mandag - fredag 8.00-20.00
Lørdag - Søndag 8.00-15.00
Dagens ret serveres fra kl 11.00

Vi lukker for servering ½ time før ovennævnte tider

Ret til ændringer forbeholdt