DAGENS RET 

 

DECEMBER

Mandag 17/12 Mørbradbøf m. salat, kartoffelbåde og champignonsauce
Tirsdag d. 18/12 Dagens friske fisk fra auktion
Onsdag d. 19/12 Hamburgerryg m. stuvet spinat og brune kartofler
Torsdag 20/12 Bøf stroganoff m. kartoffelmos og rødbeder
Fredag d. 21/12 Gl.dags oksesteg m. glaseret løg, skysauce og kartofler
Lørdag 22/12 Tyndsteg m. flødekartofler og salat

Søndag d. 23/12 Lille juleaften Flæskesteg med tilbehør også ris a la mande Julepris denne dag KUN 65,-
Denne dag serverer vi også julebrunch fra kl. 9.30-14.30
Klassisk brunch med et tvist af jul Spis hvad du kan 89,-
Incl. Kaffe/the og juice

Mandag d. 24/12 LUKKET
Tirsdag d. 25/12 LUKKET
Onsdag d. 26/12 LUKKET
Torsdag d. 27/12 Skinkeschnitzel m. stegte kartofler, bearnaisesauce og ærter
Fredag d. 28/12 Helstegt svinemørbrad m. champignonsauce, kartoffelbåde og salat

Lørdag d. 29/12 samt Søndag d. 30/12 fra kl. 9.30-14.30
Nytårs brunch med ekstra lækkerier Spis hvad du kan 89,-
incl. Kaffe/the og juice


JANUAR

Tirsdag d. 1/1 Nytårsdag LUKKET
Onsdag d. 2/1 ½ kylling m. kartofler, skysauce, og surt
Torsdag d. 3/1 Skinkescnitzel m. stegte kartofler, ærter og bearnaisesauce
Fredag d. 4/1 Kalv stegt som vildt m. vildtsauce, kartofler, tyttebær og asier

Mandag d. 7/1 Kalkunbryst m. parmaskinke, rösti, salat og pimentsauce
Tirsdag d. 8/1 Dagens fisk
Onsdag d. 9/1 Brændende kærlighed m. kartoffelmos og rødbeder
Torsdag d. 10/1 Peberhakkebøf m. pebersauce, salat og kartoffelbåde
Fredag d. 11/1 Tyndsteg m. bagt kartoffel, bearnaisesauce og salat

Mandag d. 14/1 Stegt kyllingebryst m. karrysauce, ris og grønt
Tirsdag d. 15/1 Dagens fisk
Onsdag d. 16/1 Biksemad m. bearnaise og rødbeder
Torsdag d. 17/1 Mørbradgryde m. ris og salat
Fredag d. 18/1 Oksesteg m. kartofler, skysauce, tyttebær og asier

Mandag d. 21/1 Lasagne m. salat og brød
Tirsdag d. 22/1 Dagens fisk
Onsdag d. 23/1 Gule ærter m. medister, kogt flæsk, kartofler, sennep og rødbeder
Torsdag d. 24/1 Herregårdsbøf m. kartoffelbåde, bearnaisesauce og bønnesalat
Fredag d. 25/1 Flæskesteg m. skysauce, kartofler og rødkål

Mandag d. 25/1 Bagt kartoffel m. kylling eller skinke samt salat
Tirsdag d. 29/1 Dagens fisk
Onsdag d. 30/1 Frikadeller m. skysauce, kartofler og agurkesalat
Torsdag d. 31/1 Skinke m. flødekartofler og salat

 


FEBRUAR

Fredag d. 1/2 Tyndsteg m. bagt kartoffel, salat, bearnaise.

Mandag d. 4/2 Chili con carne m. ris og salat
Tirsdag. d 5/2 Dagens fisk
Onsdag d. 6/2 Boller i karry m. ris og råkost.
Torsdag d. 7/2 Helstegt nakkesteg m. skysauce, stegte kartofler og blomkålssalat
Fredag d. 8/2 Kalvesteg m. skysauce, kartofler og rodfrugter.

Mandag d. 11/2 Ristaffel m. div. tilbehør.
Tirsdag d. 12/2 Dagens fisk
Onsdag d. 13/2 Medister m. stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder.
Torsdag d. 14/2 Gullasch m. kartoffelmos og rødbeder.
Fredag d. 15/2 Oksesteg m. glaseret perleløg, kartofler, skysauce og asier.

Mandag d. 18/2 Koteletter i fad m. ris og salat
Tirsdag d. 19/2 Dagens fisk
Onsdag d. 20/2 Kogt okse m. peberrodssauce, kartofler og grønt
Torsdag d. 21/2 Forloren hare m. skysauce, kartofler, asier og ribsgelé.
Fredag d. 22/2 Flæskesteg m. rødkål, skysauce og kartofler.
Denne fredag særtilbud Hjemmelavet Ris a la mande kun 10,-

Mandag d. 25/1 Kylling i karry m. ris og råkost
Tirsdag d. 26/1 Dagens fisk
Onsdag d. 27/1 Mørbradgryde m. kartoffelbåde og salat
Torsdag d. 28/1 Rullesteg m. skysauce, kartofler og surt.

 

 

 
Dagens ret

Pris 65,-

Ret til ændringer forbeholdes


Spisekrogens åbningstider
Mandag - fredag 8.00-20.00
Lørdag - Søndag 8.00-15.00
Dagens ret serveres fra kl 11.00

Vi lukker for servering ½ time før ovennævnte tider

Ret til ændringer forbeholdt