DAGENS RET 

 

OKTOBER


Mandag d. 22/10 Rullesteg m. skysauce, kartofler og surt
Tirsdag d. 23/10 Dagens fisk
Onsdag d. 24/10 Frikadeller m. stuvet hvidkål, kartofler og karotter
Torsdag d. 25/10 Gullasch m. kartoffelmos og rødbeder
Fredag d. 26/10 Kalvesteg m. skysauce, grønsager og kartofler

Mandag d. 29/10 Kyllingebryst m. bearnaisesauce, kartoffelbåde og salat
Tirsdag d. 30/10 Dagens fisk
Onsdag d. 31/10 Nakkesteg m. skysauce, kartofler og asier

 

NOVEMBER


Torsdag d. 1/11 Bøf stroganoff m. kartoffelmos og rødbeder
Fredag d. 2/11 Gl. dags oksesteg m. kartofler, tyttebær, asier og skysovs

Mandag d. 5/11 Farsbrød med svesker m. skysauce, surt og kartofler
Tirsdag d. 6/11 Dagens fisk
Onsdag d. 7/11 Gule ærter med diverse tilbehør
Torsdag d. 8/11 Tyndsteg m. bagt kartoffel, bearnaisesauce og salat
Fredag d. 9/11 Skinkescnitzel m. stegte kartofler, ærter og bearnaisesauce
LØRDAG D. 10/11 MORTENS AFTEN VI HAR ÅBEN TIL KL. 20 OG GLÆDER OS TIL AT SERVERER MASSER AF LÆKKER AND BÅDE UD AF HUSET OG I HUSET

Mandag d. 12/11 Kyllingebryst m. parmaskinke, pimentsauce, kartoffelbåde og salat
Tirsdag d. 13/11 Dagens fisk
Onsdag d. 14/11 Forloren hare m. skysauce, ribsgelé og kartofler
Torsdag d. 15/11 Herregårdsbøf m. bearnaisesauce, salat og kartoffelbåde
Fredag d. 16/11 Flæskesteg m. skysauce, kartofler og rødkål

Mandag d. 19/11 Boller i karry m. ris og råkost
Tirsdag d. 20/11 Dagens fisk
Onsdag d. 21/11 Biksemad m. bearnaisesauce, rødbeder og rugbrød
Torsdag 22/11 Stegt flæsk m. persillesauce, rødbeder og kartofler
Fredag d. 23/11 Kalv stegt som vildt m. vildtsauce, kartofler, tyttebær og asier

Mandag d. 26/11 Hamburgerryg m. stuvet spinat og brune kartofler
Tirsdag d. 27/11 Dagens fisk
Onsdag d. 28/11 Brunkål m. røget flæsk, kogt medister og sennep
Torsdag d. 29/11 Mørbradgryde m. ris og salat
Fredag d. 30/11 Helstegt svinemørbrad m. champignonsauce, stegte kartofler og salat

 

DECEMBER

Mandag d. 3/12 Kåldolmer m. kartofler, muskatsauce og rødbeder
Tirsdag d. 4/12 Dagens friske fisk fra auktion
Onsdag d. 5/12 Frikadeller m. stuvet blomkål, rødbeder og kartofler
Torsdag d. 6/12 Hakkebøf m. kartofler, skysauce og bønner
Fredag d. 7/12 Kalv stegt som vildt m. skysauce, kartofler og tyttebær

Det store julebord
Søndag d. 9/12 Fra kl. 10.30- 14.30 Kun 115,-
Den dag serveres der ikke a la carte retter.

Mandag d. 10/12 Ristaffel med diverse tilbehør
Tirsdag d. 11/12 Dagens friske fisk fra auktion
Onsdag d. 12/12 Medister m. grønlangkål og brune kartofler
Torsdag d. 13/12 Gullasch m. mos og rødbeder
Fredag d. 14/12 Glaseret skinke m. flødekartofler og salat

Mandag 17/12 Mørbradbøf m. salat, kartoffelbåde og champignonsauce
Tirsdag d. 18/12 Dagens friske fisk fra auktion
Onsdag d. 19/12 Hamburgerryg m. stuvet spinat og brune kartofler
Torsdag 20/12 Bøf stroganoff m. kartoffelmos og rødbeder
Fredag d. 21/12 Gl.dags oksesteg m. glaseret løg, skysauce og kartofler
Lørdag 22/12 Tyndsteg m. flødekartofler og salat

Søndag d. 23/12 Lille juleaften Flæskesteg med tilbehør også ris a la mande Julepris denne dag KUN 65,-
Denne dag serverer vi også julebrunch fra kl. 9.30-14.30
Klassisk brunch med et tvist af jul Spis hvad du kan 89,-
Incl. Kaffe/the og juice

Mandag d. 24/12 LUKKET
Tirsdag d. 25/12 LUKKET
Onsdag d. 26/12 LUKKET
Torsdag d. 27/12 Skinkeschnitzel m. stegte kartofler, bearnaisesauce og ærter
Fredag d. 28/12 Helstegt svinemørbrad m. champignonsauce, kartoffelbåde og salat

Lørdag d. 29/12 samt Søndag d. 30/12 fra kl. 9.30-14.30
Nytårs brunch med ekstra lækkerier Spis hvad du kan 89,-
incl. Kaffe/the og juice

 

 
Dagens ret

Pris 65,-



Spisekrogens åbningstider
Mandag - fredag 8.00-20.00
Lørdag - Søndag 8.00-15.00
Dagens ret serveres fra kl 11.00

Vi lukker for servering ½ time før ovennævnte tider

Ret til ændringer forbeholdt