Kvickly Helsinge

Velkommen til Spisekrogen

 

Hos Spisekrogen i Helsinge får du traditional mad både fra det danske og udenlandske køkken. Vi sætter en ære i, at al vores mad er tilberedt fra bunden af, og selvfølgelig af de bedste råvarer. Du bestemmer selv, om du vil vælge fra vores a la carte menukort, dagens ret, eller om du vil gå om bord i vores lækre buffet.

 

Gode madoplevelser til spiselige priser

 

I Spisekrogen hos Kvickly Helsinge ser vi det som vores fornemste opgave, at du har en god madoplevelse, når du forlader vores restaurant. Du skal være dejlig mæt, føle at du har nydt et godt måltid, og du skal også synes, at prisen var fair.

 

Legeområde for vores små gæster

 

Selvfølgelig skal de mindste gæster også have det rart i Spisekrogen. Så når den værste sult er stillet, er der masser af plads i Legeland til, at børnene kan muntre sig, mens far og mor kan nyde det sidste af maden i ro og mag.

 

Nyd solen på terrassen

 

Når det danske forår og sommer viser sig fra sin bedre side, kan du nyde din mad på vores dejlige træterrasse, hvor der selvfølgelig også er parasoller, hvis solen skulle blive for skarp. Eller hvad med at nyde et køligt glas hvidvin eller en dejlig kop cappuccino?

 

Mad ud af huset

 

Skal du holde fest eller blot have et par venner til middag? Vi sørger for maden. Ring og hør mere om vores mange spændende tilbud, eller kom ind i Spisekrogen og få en snak med en af de dygtige medarbejdere.

 

 

 

OBS ! Bestillinger modtages IKKE på mail.

 

 

Vi ses i Spisekrogen!

Berit Lindholm

Køkkenchef

 

 

Allergener

& Ingredienser

 

Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf: