Kvickly Helsinge

Velkommen til De 4 Årstider hos Kvickly Helsinge!

 

Vi hos De 4 Årstider er stolte af at kunne sige, at når du køber blomster hos os, er du altid sikker på at få friske blomster med hjem. Vi er alle uddannet i en blomsterbutik, og vi henter selv alle vores blomster direkte på Grønttorvet.

Vi binder selv buketter

Alle vores buketter er bundet indenfor de seneste 24 timer. I hverdagene finder du færdigbundne buketter i vores butik fra morgen til aften, og torsdag, fredag og lørdag bestræber vi os så vidt muligt på, at have en blomsterbinder i butikken, så du kan få bundet en buket, som du selv har valgt og sammensat. Skal du bruge blomsterdekorationer, bårebuketter eller lignende, kan vi naturligvis også klare det. Husk bare, at specielle opgaver skal forudbestilles.

Masser af sommerblomster

Så snart foråret er over os, og temperaturerne tillader, at vi alle kommer i haven, er vi klar med kassevis af sommerblomster, tomatplanter, stauder, mindre prydplanter og et hav af andre planter. Har du særlige ønsker, forsøger vi meget gerne at skaffe det hjem. Kom ind og få en snak med en af os, så finder vi en løsning, du kan være tilfreds med.

Sæt kulør på hjemmet

Intet hjem uden blomster – det er godt for indeklimaet, og godt for dig! Vi har altid massevis af indendørs planter i potter i butikken. Om du er til grønne planter, blomster, kaktus eller noget helt andet, så har vi helt sikkert noget, som vil falde i smag.

Juletid

Op til jul sørger vi selvfølgelig for at have et stort udvalg af forskellige typer pyntegran, grankranse og juledekorationer. Ligesom vi også har mos og granpuder til graven.

Kom ind og lad os inspirere dig!

 

 

Allergener

& Ingredienser

 

Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf: