Kvickly Helsinge

 

Kvickly Helsinge støtter lokale frivillige fællesskaber

 

 

Formål

Kvickly Helsinge (Helsinge Brugsforening) vil gerne

  • Belønne foreningsliv og fællesskaber i vores område
  • Støtte initiativer som er til gavn for lokalområdet og vores medlemmer
  • Være med til at sætte fokus på de frivillige projekter som gør en indsats for andre i vores lokalområde

Puljen

Succesen med uddeling af midler fra en sponsorpulje fortsætter i 2022, da vi mener, at projekter, der bidrager til det lokale foreningsliv, fortjener at blive belønnet. Derfor øremærker Kvickly Helsinge igen en portion penge til at støtte sådanne projekter, så der fortsat kan gøres den ekstra indsats for vores lokalområde, - denne gang 100.000 kr.

 

Projekter

Der kan søges støtte til lokale initiativer og projekter, som er drevet af frivillige ildsjæle, baseret på fællesskab og som ligger inden for Kvickly Helsinges nærområde. Der kan søges støtte til projekter i allerede etablerede foreninger eller til helt nye projekter. Projektet skal leve op til ét eller flere af de kriterier I finder under ”Formål”. Hvis projektet kan foreslå en eller anden form for modydelse til gengæld for støtten, er det blot en fordel. Dette kan være i form af et mindre arrangement, en særlig indsats eller andet.  

 

Ansøgning

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, men sidste frist for ansøgning til puljen i 2022 er tirsdag den 3. maj, 2022. I skal søge om støtte på ansøgningsskema, som findes nederst på siden. Modtagerne får direkte besked, og midlerne vil blive uddelt medio juni ved en uddelingsceremoni.

 

Betingelser for støtte

Det bevilgede beløb skal som udgangspunkt bruges inden udgangen af 2022. Beløbet skal bruges til det formål, der er søgt støtte til. Kvickly Helsinges navn og logo medtages i forbindelse med offentlig omtale af aktiviteten. I skal som udgangspunkt dokumentere jeres udgifter i form af kvitteringer.

 

Evt. spørgsmål kan rettes til formandenAnsøgning


Ansøgning om støtte fra Kvickly Helsinge

  

Allergener

& Ingredienser

 

Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf: